Sunnyside-Lovely House

                      About Sunnyside-Lovely House

This project has a very simple shape located on top of the land. It took advantage of the view with a large glass towel in the living room. To make the most efficient use of space, all the rooms were integrated, leaving the house with the impression of being bigger than it really is, 130m2. The concept and design of the house are simple, but at the same time, the house is very comfortable which can be used as a single-family house. The idea to combine traditional with contemporary was also present when searching for solutions for overcoming larger spans. Thus, the largest span is bridged with beautiful concrete construction, echoing the surrounding traditional constructional principles and marking the entrance area.